Bemutatkozás

A weboldalról:
Ez a Blog Váti László személyes blog oldala. A weboldalon az általam érdekesnek vélt hírek, érdekességek, információk jelennek meg. A bejegyzésekhez regisztráció után bárki hozzászólhat. Ha egy hozzászólásba linket, hivatkozást tesznek, akkor az csak moderálás után jelenhet meg.

A domain:
Mivel a Váti.hu egy ékezetes domain ezért így kell rá hivatkozni, ez a hivatalos URL-je:
http://www.xn--vti-ela.hu
A legtöbb böngésző már tudja kezelni az ékezetes domaineket, így ha ékezettel írják a böngésző címsorába a www.váti.hu-t, akkor is betölt a weboldal.

A weboldal PageRank értéke:
A www.váti.hu domain Google PageRank értéke 7-es. Ez a 10-es listán elég magasnak számít, főként a .hu végződésű domainek között. A Facebbok.com PR értéke 9, a magyar oldalak közül a hvg.hu PR7-es. A .HU végződésű magyar domainek között alig van PR7-es oldal. Többek között ezért is nagyon értékes ez a weboldal.

Nagyon sok PageRank ellenörző weboldal van, ahol ellenőrizhető a weboldal PR értéke.

Többek között ezeken a weboldalakon is ellenőrizhető a váti.hu 7-es PageRank értéke:
(Természetesen minden esetben az ellenőrizendő URL: http://www.xn--vti-ela.hu)

http://www.instantpagerankchecker.com/

http://www.seocentro.com/tools/search-engines/pagerank.html

http://www.googlepr.hu

http://www.gpr.hu/

http://www.pagerank-ellenorzo.hu/

Más mutatók is jellemezhetik egy weboldal erősségét, hasznosságát. Ilyenek például a weboldal napi látogatottsága, a MOZ Rank, PA (Page Authority), DA (Domain Authority)

A weboldalon az “ajánló részben” olyan weboldalak ismertetője található, amelyek részemről ajánlottak, érdemes megnézni őket.

Leave a comment