Mit tehetünk a nőkért a locsoláson kívül

Na jól megmondták nekünk férfiaknak, hogy mit tehetünk a locsoláson kívül a nőkért. Az üvegplafon.blog.hu oldalon Gát Anna összefoglalta, hogy miket tegyünk a nőkért, hogy egész évben vidámak és kedvesek legyenek velünk.

1. Szedjük le az asztalt, és mosogassunk el. Ha mosogatógépünk van, a tányérokat leöblítve pakoljuk bele. Észre fogjuk venni, hogy ez a tevékenység semmiféle előzetes képzettséget nem igényel, illetve sem a külső, sem a belső nemi szervek típusának nem függvénye.

2. Szexeljünk a párunkkal néha olyankor, amikor ő akar – ne csak olyankor, amikor mi. Vegyük észre a finom jeleket, mikor van kedve, mikor tesz utalásokat. Sose érezzük úgy, hogy „szívességet teszünk”, ha nyitottan reagálunk. Netán jobb lenne, ha nem kívánna minket?

3. Játsszunk a gyerekkel, amíg a párunk elmegy sportolni (akkor is, ha az „csak” jóga), vagy a barátaival találkozni (akkor is, ha azok „csak” a csajok). Ahogy ő is szokott a gyerekkel játszani, amíg mi elmegyünk sportolni és barátkozni.

4. Köszönjük meg hangosan és érthetően azokat az apró szívességeket (munkákat), melyeket minden nap elvégez értünk, körülöttünk.

5. Kérdezzük meg, hogy mi a véleménye a kormány gazdaságpolitikai intézkedéseiről.

6. Hagyjuk, hogy befejezze a mondatot.

7. Ha valamin felhúzza magát, figyeljünk arra, ami miatt mérges – ne keressünk pl. hormonális háttérokokat.

8. Engedjük, hogy vezesse a közös autótokat, olyankor is, amikor nem vagyunk részegek.

9. Szeressük azért, aki. Bármit is képzeltünk róla az első randin. Ő itt és most él, és nem csak a fejedben. Ismerd meg ezt a csodálatos embert, és ha lehet, ne öntsd le semmivel :)

Hát mi férfiak próbáljuk meg megfogadni a tanácsokat.

Leave a comment